naleśniki z twarożkiem waniliowym / domowa konfitura truskawkowa / prażone płatki migdałów
jarska zupa z warzywami korzeniowymi i cebulowymi / koperek
soczyste mielone smażone na smalcu / ziemniaki / koperek / buraczki
jaglana sałatka z piklami warzywnymi
tarta w sosie ziołowym z wędzonym boczkiem / pieczarki
pajda z szynką / pasta jajeczna z jajek eko-bio „”0″” / świeże warzywa
placek z polskimi śliwkami / prażone płatki migdałów / mięta
dorsz w sosie cukiniowo- pomidorowym (filet) / czerwona soczewica / biała kapusta
malinowo-waniliowy budyń / orzechy włoskie
podlaska zupa kurkowa / słodka śmietana / polski koperek
tuńczykowa pasta z jajkami eko-bio „0” / razowe pieczywo ze słonecznikiem / sałatka z czerwonej fasoli i ogórków kiszonych
kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami / prażona płatki migdałów
sezonowe pierogi z jagodami w sosie waniliowym
sałatka gyros w sosie majonezowym / marynowany kurczak
grochówka po żołniersku z wędzonką / wędzone żeberka / wędzony boczek / warzywa / natka pietruszki
fit jabłkowe racuchy / waniliowy twarożek / truskawki / mięta
zupa ogórkowa Babci Zosi z warzywami korzeniowymi / ogórki kiszone / lubczyk / koperek
klopsiki z dorsza w sosie koperkowym / purée ziemniaczane
jogurtowe ciasto z truskawkami / mięta
wegetariański smalczyk z fasoli i śliwek / żytnie pieczywo / pomidorowa sałatka